<Vorige]  ['De Kolom' index]  [Volgende>

De Kolom logo spacer
spacer [Klik hier voor gewone-versie
spacer
spacer 85:  Jon
1-12-2010
spacer spacer

HÈÈÈÈÈÈÈÈLLLLLLLLLLLL-UUUUUUUUUPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inderdaad HELP!!! Ik moet namelijk een column schrijven, maar heb nog steeds niet echt een idee waarover. In april 2010 heb ik Erik leren kennen en dan word je gelijk overal in meegenomen; verjaardagen, de Van-Dammen-eredivisie voetbalpoule en dan ook die column . Maar nu moet ik wat van die column zien te brouwen. Eerst dacht ik: "Ga toch allemaal op het dak zitten. Moet dit nou weer." Maar toch doe ik het, want ik associeer het ook met heel veel gezelligheid.

Als je mij voor de eerste keer ziet, zal je denken wat een saaie jongen . Waar zal die zich mee bezig houden. Nou, deze jongen houdt zich met een heleboel dingen bezig. Ik ben opgegroeid in IJmuiden, dus als het zomer is ben ik vaak op het strand te vinden met een goed boek, een drankje, een muziekje en genoeg zonnebrand. Dan ben ik al heel gelukkig. O ja en de zon moet natuurlijk goed schijnen.

Ik woon al 24 jaar inmiddels in IJmuiden. De eerste 22,5 jaar bij mijn ouders en sinds 1,5 jaar heerlijk op mezelf in mijn eigen flatje. BLIJ, BLIJ, BLIJ!!!!!!! Ook werk ik in IJmuiden, maar aangezien ik student ben, waar we het later over zullen hebben, heb ik een bijpassend studentenbaantje. Ik werk als warme bakker bij de Albert Heijn. Ook hier is niet heel veel te beleven, maar de klanten blijven grappig. Als de klant vraagt: "Is dit brood vandaag vers gebakken", dan geeft Jon steevast als antwoord "Nee, ik heb het brood van vijf weken geleden in de manden gelegd". De gezichten die de mensen dan trekken zijn het leukst. En bij de rest van de vragen denkt warme bakker Jon : "Laat me met rust". Maar toch help ik de mensen heel netjes, hoewel je soms anders zou willen .

Dan zijn we nu aanbeland bij Jon en het studentenleven. Ook dit onderdeel is natuurlijk niet heel boeiend . Op doordeweekse dagen slaap je. Vervolgens gaat die rotwekker en sta je met een slaperig hoofd op. Onderweg zit je in het openbaar vervoer nog lekker verder te suffen, om maar niet te spreken van de college-uren. Dit ben ik natuurlijk niet. Ik ben uiteraard een voorbeeldige leerling (UCHE UCHE). Zeker als er gekeken wordt naar de tentamenweken. Dan ga je natuurlijk hard leren en alles erin stampen ( hard leren wat is dat?). Laten we het zo stellen: "Ik doe mijn best".

Als laatst zal ik het over het onderwerp Erik hebben. Sinds een aantal maanden lopen Erik en ik in elkaars leven. Een heel mooie en leuke periode. Na 2,5 maand ging ik al mee naar de eerste verjaardag. Dit was de verjaardag van Teus. "O, wat was ik zenuwachtig". Je stapt een heel nieuwe wereld in. De wereld van grote families. Maar al snel merkte ik dat ik werd opgenomen. Ik voelde me ook al heel snel thuis bij Ina en Teus, twee geweldig lieve mensen. De afgelopen maanden zijn dan ook gigantisch mooi geweest en de komende maanden zullen vast en zeker nog veel mooier worden.

Wie zal ik eens kiezen om de volgende column te schrijven. UHM... UHM.... Nog meer UHM... Ik gun de eer aan mín schoonpapa (Teus). Hij heeft al een tijdje niet meer deze eer gehad en gezien het forum houdt hij van grootse verhalen.