<Vorige]  ['De Kolom' index]  [Volgende>

De Kolom logo spacer
spacer [Klik hier voor gewone-versie
spacer
spacer 49:  Jasper
1-8-2007
spacer spacer

Dada familie van Dam

Kijk eens hoe knap ik ben met de computer! Ik ging rammen op de toetsen en toen gingen de letters gek doen en toen wist pappa niet meer hoe het terug moest en toen konden we Nijntje niet meer luisteren en toen deed de computer het niet meer en mocht ik alleen nog maar rammen op de piano.....

Die vind ik trouwens echt gaaf, eerst ging ik er alleen maar op rammen en kwam er geluid uit, maar nu sta ik de meest coole liedjes te componeren en doe ik één hand in de lucht en sta ik te swingen als een echte DJ. Ik wil trouwens wel DJ worden of bergbeklimmer of surfer of timmerman of drummer of brandweerman of voetballer, bij Feyenoord dan natuurlijk. Ik ging steeds oefenen eerst met buikspieren en toen met optrekken en toen met opduwen en toen met aan de hand lopen en toen met langs de tafel lopen en toen met los staan en toen met wat stapjes lopen. Maar kruipen gaat het allersnelste, als de deur naar de gang openstaat kruip ik er in recordtijd heen maar mamma zegt dan 'eh' en dan mag ik daar niet naartoe. Zij ziet alles, ook als ik heel lief naar haar kijk en ondertussen stiekem met mijn handen de aarde uit de potten probeer te wippen. Zij gaat me dan pakken en kruipt dan heel hard achter me aan, lachen joh! Oh ja en mijn pappa doet altijd verstoppertje, lachen gieren brullen hoor al die spelletjes met mij.

Op donderdag komen opa en oma op mij passen, nou ja, zo noemen ze dat maar we maken gewoon heel veel lol. We hebben kusoma en baardopa, en kleine oma en ADHD-opa. En ik heb ook nog twee lieve nichtjes, eentje die mij altijd wil kussen en de andere die zit ik dan achterna maar zij vindt mij nog niet zo lief denk ik. Ik zit ook altijd de kippen en de schapen en de poes achterna, misschien word ik later wel een professioneel tikkertje speler.

De volgende die mag schrijven is mijn donkerharige ome Marcel, ik schrik altijd even als hij binnenkomt maar ik vind hem echt wel lief hoor!!!