<Vorige]  ['De Kolom' index]  [Volgende>

De Kolom logo spacer
spacer [Klik hier voor gewone-versie
spacer
spacer 101:  Marcel
1-5-2012
spacer spacer

Het is klein, behaard en roze...rara wat is dat?

Een roze olifantje

Een olifant is niet klein en sommigen zullen zeggen, niet roze. Echter is er roze baby olifantje ontdekt.
"Het bijzondere roze kalf liep rond in een kudde van zo'n tachtig olifanten in de Okavanga Delta in Botswana. Volgens experts is het hoogstwaarschijnlijk een albino en dat is bij Afrikaanse olifanten heel bijzonder. In de geschiedenis zijn er nog maar drie meldingen van bekend en dit is voor het eerst dat er foto's zijn." (lees meer...).

Schattig, dat sowieso; klein; roze en behaard, maar niet datgene wat ik bedoel.

De verschrikkelijke sneeuwman

De verschrikkelijke sneeuwman is behaard, onder al dat haar waarschijnlijk roze en hij zou weleens klein kunnen zijn. Per slot van rekening zijn er maar weinig mensen die beweren hem te hebben gezien.
"Indien de Yeti bestaat, stamt hij waarschijnlijk af van de Gigantopithecus uit AziŽ waarvan men dacht dat die 13.000 jaar geleden was uitgestorven. Enkele onder hen zouden zich een weg gebaand hebben naar Noord-Amerika en Canada (waar ze de naam Bigfoot en Sasquatch hebben meegekregen). Het grootste deel zou echter in AziŽ zijn gebleven en zich ophouden in Nepal, China en Siberië. Hun aantal wordt geschat op 227. Er wordt verondersteld dat hun levensduur tussen de 120 en de 130 jaar ligt en dat het vleeseters zijn. Mensen die hem hebben gezien zeggen dat hij op een aap lijkt van ongeveer 1m20, met diep liggende ogen, een puntig hoofd en grijs haar."
Ten opzichte van wat men altijd beweert, is hij kleiner. (lees meer...)

Naar schatting 227 stuks..., nee hetgeen dat ik zoek is uniek.

Een biggetje

Een biggetje is roze, behaard en klein. Maar uniek zijn ze zeker niet.

Nee, ik bedoel natuurlijk:

Alyssa

Alyssa is voor haar leeftijd groot, maar ik vind haar lief en klein. Ze heeft een mooie bos haar. Ik verwacht dat ze nog door zal kleuren naar 'mokka', maar bij een meisje wordt alles er omheen al vrij snel roze.
Marcel en Alyssa

De volgende kolom mag worden geschreven door: Arthur